211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η σκληρή “απάντηση” της Άννας Βίσση

Άννα Βίσση 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

H αποστομωτική απάντηση της Άννας Βίσση στον Μ. Βιολάρη για τα σχόλια σχετικά με την καριέρα της

Ο Μιχάλης Βιολάρης μετρά πάνω από 45 χρόνια στο χώρο του τραγουδιού, με πολλές συνεργασίες όλα αυτά τα χρόνια, ανάμεσα στις οποίες και με την Άννα Βίσση. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, ο Κύπριος τραγουδιστής σχολίασε την μακρόχρονη πορεία της πασίγνωστης Ελληνίδας σταρ και απαξίωσε εμμέσως τις καλλιτεχνικές επιλογές της, λέγοντας: «Δεν νιώθεις απογοήτευση. Απλά βλέπεις ότι ο δρόμος του καθενός είναι ξεχωριστός.

Κάποτε με είχαν ρωτήσει τη γνώμη μου, τότε που το θέμα ήταν αν η Βανδή είναι η νέα Βίσση, κι εγώ είπα πως θα ήθελα την Άννα να τη συγκρίνω με τη Μαρινέλλα και τη Χαρούλα Αλεξίου. Γιατί δεν είναι και πολύ τιμητικό να συγκρίνεις τη μηδέν με το δέκα. Θα ήθελα δηλαδή την Άννα να την δω να διαδέχεται τη Βίκυ Μοσχολιού.

Ενώ αν σκεφτούμε την πορεία της Άννας Βίσση, που έκανε μεγάλη δισκογραφία και πολλά λεφτά, αν πιάσουμε όλη αυτή τη δισκογραφία της, θα βρούμε ότι έμεινε το «Δώδεκα». Κι αν ψάξουμε πάρα πολύ, ίσως βρούμε κι άλλο ένα. Έχει στην τράπεζα εκατομμύρια, ναι. Αλλά για να τα κάνει αυτά, έπρεπε να δεχτεί να κυλιέται στα πατώματα της Eurovision, ας πούμε».

Η Άννα Βίσση, που θα εμφανιστεί από τον Ιανουάριο και για δεύτερη χρονιά φέτος στο Pantheon Theater πρωταγωνιστώντας στη ροκ μουσικοθεατρική παράσταση «Οι καμπάνες του Edelweiss», δεν άργησε να δώσει την απάντησή της στον Βιολάρη, δηλώνοντας: «Ό,τι και αν είπε ο αγαπητός φίλος Μιχάλης Βιολάρης, με τον οποίο συναντήθηκα όταν ήμουν 12 χρονών και έκτοτε δεν ξανασυναντήθηκα, τον συμπαθώ, τον εκτιμώ, ό,τι έχει κάνει ο άνθρωπος μια χαρά ήταν.

Βγαίνουν διάφοροι και λένε πάρα πολλά για μένα. Έχουν δικαίωμα να το πουν. Τώρα, το που αποσκοπούν δεν είναι πάντα ξεκάθαρο. Άλλος το κάνει επειδή θέλει κάτι να πει, αλλά αν συνέχεια ασχολούνται μαζί μου κάτι λέει αυτό. Δεν ξέρω αν είναι η λέξη «πουλάω» ή «δεν πουλάνε» οι άλλοι και δεν λέω ότι μιλάω για τον Μιχάλη συγκεκριμένα, προς Θεού. Έχω μάθει να μη με ενοχλεί, γιατί αν αρχίσω να ενοχλούμαι, επειδή είναι πάρα πολύ καλά θα χάσω χρόνο πολύτιμο που θέλω να επενδύσω σε πράγματα που έχουν αξία».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024