211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γονίδης Χολίδης συνεχίζουν δυναμικά στο Frangelico

Γονιδης Χολιδης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ποιοι επώνυμοι διασκέδασαν αυτή την εβδομάδα με Γονίδη-Χολίδη στο Frangelico ;

Πάνω από ένας μήνας έχει περάσει από την βραδιά της λαμπερής πρεμιέρας και ακόμα και τώρα Σταμάτης Γονίδης και Χρήστος Χολίδης, που ενώνουν τις φωνές και τα ρεπερτόριά τους στην σκηνή του «Frangelico», κρατούν καλά μια από τις πρώτες θέσεις στην προτίμηση του κοινού. Οι δύο τραγουδιστές έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου για την διασκέδασή τους και ανάμεσα σε αυτόν και πολλές επώνυμες παρουσίες, που βρίσκονται συνεχώς στο κέντρο και διασκεδάζουν μέχρι πρωίας.

Την περασμένη εβδομάδα οι δύο λαϊκοί τραγουδιστές έδωσαν για ακόμα μια φορά τον καλύτερό τους εαυτό απογειώνοντας το κοινό τους. Ανάμεσα στο κατάμεστο μαγαζί παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Νίνα Λοτσάρη, που φυσικά τραγούδησε ύστερα από πρόσκληση του Σταμάτη Γονίδη, χαρίζοντας στο κοινό, ως σοπράνο, μια μοναδική ερμηνεία. Μάλιστα, ο τραγουδιστής δεν δίστασε να την… αποθεώσει για τις μοναδικές ερμηνευτικές της ικανότητες.

Στην παρέα της βρίσκονταν και άλλες διάσημες παρουσίες όπως ο Τρύφωνας Σαμαράς αλλά και ο Χάρης Σιανίδης. Όμως, οι επώνυμες «επισκέψεις » δεν τελείωσαν εκεί. Λίγα τραπέζια πιο μακριά ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πήρε «ρεπό» από τις υποχρεώσεις του στο «Ποσειδώνιο» όπου εμφανίζεται με τον Κώστα Μαρτάκη, διασκέδαζε με το πρόγραμμα των συναδέλφων του, φτάνοντας σε τρελό κέφι, μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Όπως όλα δείχνουν, το κέφι στην πίστα του «Frangelico», «φουντώνει» όλο και πιο πολύ με το πέρασμα των ημερών.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024