211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γονίδης Χολίδης Frangelico

Γονίδης Χολίδης στο Frangelico
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Γονίδης – Χολίδης

Ο Χρήστος Χολίδης και ο Σταμάτης Γονίδης θα συνεργαστούν το φετινό χειμώνα 2014-2015 στην πίστα του Frangelico και δείχνουν αποφασισμένοι να κάνουν πάταγο στην διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνας. Η εμπειρία στου λαϊκό τραγούδι που αντιπροσωπεύει ο Σταμάτης Γονίδης συναντάει το νέο αίμα και την δυναμική προσωπικότητα του Χρήστου Χολίδη και αφού παντρευτούν αυτά, το αποτέλεσμα θα είναι μοναδικό.

To Frangelico, λοιπόν, προχωρά σε μια μεγάλη συνεργασία που θα συζητηθεί και θα προσελκύσει τους Αθηναίους, κλείνοντας συμφωνία με ένα μεγάλο όνομα της πίστας, τον Σταμάτη Γονίδη και ανανεώνοντας την συνεργασία με τον Χρήστο Χολίδη, μετά τις επιτυχημένες εμφανίσεις του τελευταίου αυτό το καλοκαίρι.

Οι δύο τραγουδιστές είναι έτοιμοι να κερδίσουν το στοίχημα της νυχτερινής διασκέδασης και να καταπλήξουν τα πλήθη με ένα πρόγραμμα που θα ικανοποιήσει πλήρως τους φίλους του λαϊκού τραγουδιού και θα οδηγήσει σε στιγμές αστείρευτης διασκέδασης. Γονίδης και Χολίδης, λοιπόν, θα είναι το σχήμα που θα φιλοξενηθεί στο Frangelico την σεζόν 2014-2015 και θα κάνει το μεγάλο μπαμ κατά την διάρκεια του φετινού χειμώνα.

Frangelico σεζόν 2014-2015

Το Frangelico Upper Class είναι από τα πιο γνωστά και φημισμένα μπουζούκια της Αθήνας, Θ μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως ο ναός της διασκέδασης, καθώς είναι ελάχιστοι αυτοί που δεν το έχουν επισκεφθεί για να απολαύσουν τα νεανικά, κυρίως σχήματα που φιλοξενεί. Στο Frangelico, το γλέντι αρχίζει από νωρίς και δεν σταματάει μέχρι την ώρα που θα ανατείλει ο ήλιος.

Τα τελευταία χρόνια έχει πρωτεύοντα ρόλο στην νυχτερινή διασκέδαση και θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το απόλυτο στέκι για τους μπουζουκόφιλους. Είναι σημαντικό να πούμε, ότι το μαγαζί πάει σφαίρα, καθώς είναι από τις λίγες πίστες που ανοίγει τις περισσότερες μέρες της εβδομάδας και τις οποίες είναι γεμάτο από κόσμο. Το Frangelico προσπαθεί να κρατάει χαμηλά τις τιμές της φιάλης, κάτι που το έχει βοηθήσει να πρωταγωνιστήσει στην Αθηναϊκή νύχτα.

Πρόκειται για ένα ζεστό μαγαζί που διακρίνεται για το φιλικό του περιβάλλον και για το παρείστικο κλίμα που δημιουργεί. Βρίσκεται στην λεωφόρο Ποσειδώνος 35, στην παραλιακή και αποτελεί πόλο έλξης για την νεολαία, κυρίως, της πόλης. Πολλοί νέοι τραγουδιστές έχουν φτιάξει το όνομά τους και έχουν αναδειχθεί μέσα από το Frangelico, γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία.

Μεγάλη πορεία στην συγκεκριμένη πίστα έκαναν οι Χρήστος Μενιδιάτης, Γιώργος Γιαννιάς και Ανδρέας Στάμος, οι οποίοι εμφανίζονταν για πολλές σεζόν, ενώ έχουν τραγουδήσει, επίσης, οι Λευτέρης Πανταζής, Νίκος Κουρκούλης, Κώστας Καραφώτης. Θέλξη και πολλοί ακόμα καλλιτέχνες της νέας γενιάς. Χολίδης, Μενιδιάτης ήταν το σχήμα που έκλεψε την παράσταση το καλοκαίρι του 2014 και θα συνεχίσει για λίγο καιρό ακόμα.

Πριν από αυτό το σχήμα, δέσποζε η παρουσία του Λευτέρη Πανταζή που είχε δίπλα του τον Ανδρέα Στάμο. Ο ερχόμενος χειμώνας 2014-2015 έρχεται φουριόζος, καθώς το Frangelico συμφώνησε με Σταμάτη Γονίδη και Χρήστο Χολίδη, οι οποίοι έχουν να κάνουν φοβερά πράγματα στην πίστα.

Χρήστος Χολίδης χειμώνας 2014-2015

Ο Χρήστος Χολίδης είναι από τους καλλιτέχνες που έχουν κάνει αξιόλογη πορεία στο ελληνικό τραγούδι και τα τελευταία χρόνια κοσμούν με την παρουσία τους τα νυχτερινά κέντρα.

Ο πανύψηλος τραγουδιστής, ήταν στο παρελθόν αθλητής του μπάσκετ, όμως αποφάσισε να κάνει την  μεγάλη αλλαγή και να ασχοληθεί με το τραγούδι, Και από ότι φαίνεται έκανε την καλύτερη επιλογή, καθώς η φωνή του συναρπάζει το κοινό και τα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή και έχουν κατακτήσει τόσο τα ραδιόφωνα και τα clubs, όπου ακούγονται συνεχώς, όσο και τις καρδιές των οπαδών του.

Συν τοις άλλοις, η εξωτερική του εμφάνιση έχει δημιουργήσει στρατιές θαυμαστριών που τρέχουν για να τον δουν από κοντά. Η μουσική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την Θεσσαλονίκη με εμφανίσεις στα νυχτερινά κέντρα, ενώ δεν άργησε να κατέβει και στην Αθήνα, όπου και πρωταγωνίστησε.

Romeo, Ποσειδώνιο και Vox είναι μερικά από τα μπουζούκια μεγαλούργησε και απογείωσε το κοινό με τις εμφανίσεις του. Έχει συνεργαστεί με πλήθος νέων καλλιτεχνών, όπως τον Γιώργο Γιαννιά, τον Κωνσταντίνο Αργυρό, τον Πάνο Καλίδη και άλλους. Πέρυσι, τραγουδούσε στο Vox με τον Πάνο Καλίδη, ενώ το φετινό καλοκαίρι στο Frangelico με τον Χρήστο Μενιδιάτη. Οι εντυπωσιακές του εμφανίσεις ικανοποίησαν το μαγαζί και έτσι ο Χρήστος Χολίδης θα βρίσκεται και τον χειμώνα 2014-2015 στο Frangelico και στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη.

Frangelico Σταμάτης Γονίδης 2014-2015

Ο Σταμάτης Γονίδης στο Frangelico.Ο Γονίδης είναι από τα ιερά τέρατα του λαϊκού τραγουδιού με μια πλούσια καριέρα γεμάτη επιτυχίες. Συγκαταλέγεται στους κορυφαίους τραγουδιστές όλων των εποχών. Έχει ερμηνεύσει τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή στο ελληνικό πεντάγραμμο και έχουν αγκαλιαστεί από το κοινό. Τεράστιες λαϊκές επιτυχίες και ερωτικές μπαλάντες έχει στο παλμαρέ του. Σε κάθε του εμφάνιση, ξετρελαίνει τον κόσμο και προκαλεί εκρήξεις χαράς και ενθουσιασμού στους θαυμαστές του.

Σίγουρα, είναι από τους λίγους αυθεντικούς λαϊκούς τραγουδιστές που πρωταγωνιστούν εδώ και αρκετές δεκαετίες στην μουσική σκηνή της χώρας. Διαθέτει μια ιδιαίτερη φωνή, που τον κάνει εξαιρετικό στις ερμηνείες του και παράλληλα ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο που τον ακούει. Αρκετά από τα τραγούδια του, εκτός του ότι είναι διαχρονικά και ακούγονται μέχρι σήμερα, έχουν φτάσει στις πρώτες θέσεις, έχοντας μια πρωτοφανής αναγνωρισιμότητα.

Σίγουρα, ότι και να πει κανείς για τον χαρισματικό Σταμάτη Γονίδη είναι πολύ λίγο, ενώ όλοι μας έχουμε ταξιδέψει και έχουμε αναστενάξει με τα πανέμορφα τραγούδια του. Οι δισκογραφικές του δουλειές είναι αμέτρητες και έχουν γίνει χρυσές και πλατινένιες, ενώ σε κάθε του δίσκο υπάρχουν λαϊκά άσματα που έγραψαν την δικιά τους ιστορία στον χώρο της ελληνικής μουσικής.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο Σταμάτης Γονίδης μπορεί να ερμηνεύσει κάθε λογής τραγούδια, από βαριά λαϊκά και ζεϊμπέκικα, μέχρι ελαφρολαικά, νησιώτικα και δημοτικά τραγούδια. Διακρίνεται, επίσης, και για την ικανότητά του στην στιχουργική και την σύνθεση της μουσικής, έχοντας γράψει σπουδαία κομμάτια.

Ο Σταμάτης Γονίδης έχει συνεργαστεί με όλους σχεδόν τους μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες, τόσο της δικής του γενιάς, όσο και τραγουδιστές του σύγχρονου ελληνικού ρεπερτορίου. Έχει τραγουδήσει στα πιο ιστορικά μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιώντας ανεπανάληπτες εμφανίσεις και με τον κόσμο να σχηματίζει ουρές για να τον απολαύσει. Η πορεία του ξεπερνά τα 30 χρόνια και ο ίδιος συνεχίζει ακάθεκτος και δυναμικός να μας ξεσηκώνει κάθε στιγμή.

Την περσινή σεζόν βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός, μαζί με την Έλλη Κοκκίνου. Όμως, το σχήμα σταμάτησε τις εμφανίσεις του, μετά από μια εβδομάδα, λόγω προβλημάτων και έτσι οι φίλοι του δεν πρόλαβαν να τον δουν live. Ο Σταμάτης Γονίδης, όμως, θα τους ανταμείψει πλήρως τον χειμώνα 2014-2015, καθώς θα τραγουδάει στο Frangelico με τον Χρήστο Χολίδη, έτοιμος να ανταποδώσει με το πρόγραμμα του την αγάπη του κόσμου.

ΓΟΝΙΔΗΣ ΧΟΛΙΔΗΣ | FRANGELICO ΕΝΑΡΞΗ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Το σχήμα Γονίδης Χολίδης στο Frangelico κάνει έναρξη 17 Οκτωβρίου 2014

Frangelico Γονίδης Χολίδης κράτηση

Για κράτηση στο σχήμα Γονίδης-Χολίδης που θα τραγουδήσουν το 2014-2015 στο Frangelico μπορείτε με κανονική τιμή φιάλης αλλα και με φοιτητική προσφορά.

Frangelico Γονίδης Χολίδης τηλέφωνο

Το τηλέφωνο κρατήσεων για το σχήμα Γονίδης-Χολίδης στο Frangelico είναι 211-7707570

 

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024