211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Νταλάρας – Ένα Χέρι απο νερό – Νέο τραγούδι

Η νέα επιτυχία του Γιώργου Νταλάρα
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Γιώργος Νταλάρας: Επιστρέφει με ολοκαίνουριο τραγούδι

Ο Γιώργος Νταλάρας επιστρέφει δυναμικά στην δισκογραφική επικαιρότητα ερμηνεύοντας μια νέα μπαλάντα με τίτλο «Ένα χέρι από νερό». Πρεσβεύοντας για πάνω από 40 χρόνια το αυθεντικό λαϊκό και ρεμπέτικο τραγούδι, ο διάσημος καλλιτέχνης μας χαρίζει άλλο ένα κομμάτι άξιο να συνυπάρξει με τα υπόλοιπα της μέχρι τώρα καριέρας του.
Τη μουσική του νέου αυτού κομματιού υπογράφει ο Νίκος Αντύπας και τους στίχους η Ελένη Φωτάκη. Το τραγούδι κυκλοφορεί από τη ΜΙΝΟΣ ΕΜΙ, ενώ τη φωτογραφία του εξωφύλλου ανέλαβε η Μάρω Χρυσανθοπούλου. Πρόκειται για μια μπαλάντα άκρως συναισθηματική, με απίστευτες εικόνες, ικανές να σε ταξιδέψουν όσο λίγα τραγούδια στις μέρες μας. Ο αγαπημένος ερμηνευτής συνεργάστηκε με τον Νίκο Αντύπα ξανά στο πρόσφατο παρελθόν, αφού ο τελευταίος υπέγραψε τη μουσική του πρόσφατου δίσκου του καλλιτέχνη, «Τι θα πει έτσι είναι».
Οι θαυμαστές του καλλιτέχνη θα έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν ξανά επί σκηνής, αφού σύντομα θα ξεκινήσουν οι χειμερινές του εμφανίσεις, στο πλευρό της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκερίας. Το κορυφαίο αυτό σχήμα θα φιλοξενήσει η σκηνή της «Ιεράς Οδού».

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024