211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιώργος Μαζωνάκης: Δεν φαντάζεστε τι τον ενοχλεί στα νυχτερινά κέντρα

Γιώργος Μαζωνάκης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Γιώργος Μαζωνάκης Τελευταία Νέα

Ο Γιώργος Μαζωνάκης μπορεί να έχει… θητεία πολλών χρόνων στα νυχτερινά κέντρα, να έχει γνωρίσει την απόλυτη επιτυχία και τα άτομα που έχουν διασκεδάσει με τα τραγούδια του όλο αυτό το διάστημα να είναι αμέτρητα, όμως ακόμα και τώρα, υπάρχει κάτι που τον ενοχλεί πολύ στη νυχτερινή ζωή και δεν είναι άλλο από τα… γαρύφαλλα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε αποκάλυψε πως, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο χώρο των μπουζουκιών πάρα πολλά χρόνια, δεν μπορεί ακόμα να συμβιβαστεί με το γεγονός ότι… ο κόσμος του πετά γαρύφαλλα, καθώς είναι κάτι δεν του αρέσει καθόλου. Χαρακτήρισε μάλιστα υποκριτικό το να ενδιαφέρονται κάποιοι καλλιτέχνες για το αν ο κόσμος πετά πολλά γαρύφαλλα, πράγμα που ούτως ή άλλως, έχει μειωθεί έως εξαφανιστεί τα τελευταία χρόνια.

Αυτό που έχει ουσιαστική σημασία, σύμφωνα με τον τραγουδιστή, είναι η ποιότητα της διασκέδασης που προσφέρει στο κοινό του και για το λόγο αυτό φροντίζει πάντα να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, όπως θα κάνει και τη φετινή σεζόν, στο Teatro Music Hall, όπου θα εμφανιστεί με την Πάολα και τον Παντελή Παντελίδη. Τέλος, ο Γιώργος Μαζωνάκης αναφέρθηκε στη δυνατότητα να ξαναζήσει κάτι για δεύτερη φορά, δηλώνοντας πως δεν θα ήθελε να… γυρίσει στα παλιά, αφού σημασία έχει το παρόν. Άλλωστε, θεωρεί πως, ακόμα και αν επιθυμούσε να επαναλάβει κάτι στη ζωή του, ποτέ δεν μπορεί κανείς να ζήσει για δεύτερη φορά την ίδια κατάσταση με την ίδια ένταση.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024