211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Ζουγαννέλης: Κυκλοφόρησε το νέο σατυρικό κομμάτι του!

Γιάννης Ζουγανέλης
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κορυφαίος ηθοποιός, συνθέτης και τραγοδιστής μα πάνω από όλα περίτεχνος σαρκαστής που με το αιχμηρό του χιούμορ σχολιάζει την επικαιρότητα, τις ιδέες, τις αξίες και τα πρόσωπα με έναν δικό του μοναδικό τρόπο, ο Γιάννη  Ζουγανέλη επιστρέφει δισκογραφικά και μας χαρίζει ένα νέο σατυρικό κομμάτι με τίτλο «Αντίο Ιτάλια».

Το νέο αυτό τραγούδι, που στίχους και μουσική υπογράφουν ο Γιώργος Παυριανός και ο Ανδρέας Λάμπρου αντίστοιχα, έρχεται να σχολιάσει την Ιταλία, τα δρώμενά της και τον… Μπερλουσκόνι. Οι στίχοι, που είναι γραμμένοι σε ελληνικά αλλά και ιταλικά, κερδίζουν το στοίχημα της πετυχημένης σάτιρας, πολιτικής και κοινωνικής, για ακόμα μια φορά, και εντάσσουν το τραγούδι στο ίδιο επίπεδο με όλα αυτά που έχει ερμηνεύσει ο αγαπημένος καλλιτέχνης μέχρι σήμερα.

Το τραγούδι αυτό συμπεριλαμβάνεται στο νέο δισκογραφικό, συλλεκτικό άλμπουμ του Ανδρέα Λάμπρου, με τίτλο «10 Χρόνια Τραγούδια», ενώ οι θαυμαστές του Γιάννη Ζουγανέλη θα μπορούν να απολαύσουν το νέο αυτό κομμάτι του live στο «Διογένης Studio». Εκεί θα ξεκινήσει τις χειμερινές του εμφανίσεις μαζί με τον Αντώνη Ρέμο από τις αρχές Δεκεμβρίου σε μια πρωτότυπη συνεργασία που αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις και να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και κεφιού. Εν αναμονή λοιπόν για τη μεγάλη πρεμιέρα!

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024