211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Γιάννης Πλούταρχος: Έρχεται ο νέος του δίσκος

o Γιάννης Πλούταρχος σκεφτεται τον νεο του δισκο
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του καινούριου δίσκου

Μια από τις πιο δυναμικές περιόδους του διανύει ο Γιάννης Πλούταρχος! Ο αγαπημένος καλλιτέχνης βρίσκεται σε πυρετώδεις προετοιμασίες για την κυκλοφορία του νέου του δίσκου που θα κυκλοφορήσει σύντομα και πραγματοποίησε τη φωτογράφηση για τις ανάγκες της νέας αυτής δισκογραφικής δουλειάς του.

Ενάμιση χρόνο ύστερα από τη συνεργασία του με τον Φοίβο στο άλμπουμ «Θέμα Χρόνου», ο διάσημος καλλιτέχνης ετοιμάζεται να μας συστήσει τον 16ο δίσκο της σταδιοδρομίας του που θα είναι μία συνάντηση καταξιωμένων συνθετών και στιχουργών.

Μια μικρή γεύση από αυτόν έχουμε πάρει με το single  «Πέρα Απ’ Τα Μάτια Μου»,  ενώ στιγμιότυπα από τη φωτογράφιση μοιράστηκε μέσα από ένα βίντεο στο Facebook.

Γιάννης Πλούταρχος: Έρχεται ο νέος του δίσκος

Παράλληλα, οδεύει προς το τέλος των εμφανίσεών του με την Πέγκυ Ζήνα στη Θεσσαλονίκη, ενώ ύστερα από το τέλος αυτών θα ετοιμαστεί πυρετωδώς για τη συνεργασία του με το Φωταέριο, στο οποίο θα κάνει το ντεμπούτο του φέτος έχοντας στο πλευρό του τον Ηλία Βρεττό. Ένα δίδυμο που συναντάται για πρώτη φορά και αναμένεται να είναι ένα από τα πιο hot της ερχόμενης σεζόν στην Αθήνα. Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που θα μπορούμε να τους απολαύσουμε.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024