211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Το εορταστικό πρόγραμμα του Central Live Club

ο Πανος Καλλιδης τραγουδαει στο Central Live Club
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

CENTRAL LIVE ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εγκαινίασαν το νέο χώρο του «Central Live», με τον καλύτερο τρόπο, αφού ανέδειξαν με γρήγορους ρυθμούς το κέντρο σε ένα από τα καλύτερα στέκια της νυχτερινής Αθήνας και τάραξαν τα νερά της μέχρι πρότινος διασκέδασης. Γιώργος Τσαλίκης και Πάνος Καλίδης εκτυλίσσουν ένα πρόγραμμα άκρως διασκεδαστικό, το οποίο ετοιμάζονται να απογειώσουν για τα καλά τις ημέρες των εορτών που ακολουθούν. Το εορταστικό πρόγραμμα λοιπόν, του κέντρου είναι πλέον έτοιμο, και δεν θα είναι πολλές οι μέρες που οι δύο τραγουδιστές θα αφήσουν το κοινό τους… παραπονεμένο.

Από την Τετάρτη, παραμονή Χριστουγέννων έως και την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, αλλά και από την Τετάρτη, παραμονή Πρωτοχρονιάς, έως και την Κυριακή 4 Ιανουαρίου, οι δύο καλλιτέχνες θα βρίσκονται επί σκηνής και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την απόλυτη χριστουγεννιάτικη διασκέδαση.

Το κλίμα πάρτι που δημιουργείται κάθε φορά στο κέντρο, θα υπάρξει και πάλι σε ένα σερί εμφανίσεων, που ωστόσο δεν θα μας κάνει να βαρεθούμε το σχήμα, καθώς ξέρει να μας διασκεδάζει με ξέφρενο τρόπο, όσο ελάχιστα πια μαγαζιά μπορούν να υποστηρίξουν με αντίστοιχο τρόπο.

Γιώργος Τσαλίκης και Πάνος Καλίδης συνεχίζουν να μας ξεσηκώνουν, ενώ ταυτόχρονα, συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους για τις δύο εβδομάδες που ακολουθούν για να προσφέρουν το μέγιστο των δυνατοτήτων τους. Αναλυτικά το πρόγραμμα: Τετάρτη (Παραμονή Χριστουγέννων ) 24/12/14 Πέμπτη (Χριστούγεννα) 25/12/14 Παρασκευή 26/12/14 Σάββατο 27/12/14 Κυριακή 28/12/14 Τετάρτη (Παραμονή Πρωτοχρονιάς) 31/12/14 Πέμπτη (Πρωτοχρονιά) 1/1/15 Παρασκευή 2/1/15 Σάββατο 3/1/15

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024