211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Νέο video clip για τα «Δεύτερα Κλειδιά»

η Ελεωνόρα Ζουγανέλη στο νεο της τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Δες το μοναδικό αποτέλεσμα

Έπειτα από τις αγαπημένες επιτυχίες «Έλα», «Τα Λέμε» και «Αττική Οδός», η Sunny Μπαλτζή γράφει ξανά στίχους για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, τους οποίους μελοποιεί ο Γιώργος Καραδήμος. To τραγούδι «Δεύτερα Κλειδιά» κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό και ήδη έχει αγαπηθεί πολύ από το κοινό της τραγουδίστριας.

Δες επίσης:Imam Baildi – Κωστής Μαραβέγιας | Μαζί σε νέο τραγούδι!

Το αγαπημένο κομμάτι πλέον αποκτά και εικόνα, με το βίντεο κλιπ να υπογράφει ο ο Βαγγέλης Καλαϊτζής, ενώ συμμετέχουν οι ηθοποιοί Ντένης Μακρής και Μαριάνα Μασμανίδου. Ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που μόλις κυκλοφόρησε και θα δεις στο παρακάτω βίντεο.

Δες επίσης:Vogue Club | Ποιος διάσημος καλλιτέχνης διασκέδασε εκεί;

Παράλληλα, η ερμηνεύτρια έχει και άλλα σχέδια. Ύστερα από την ολοκλήρωση της «Οντισιόν», την υπέροχη μουσική παράσταση κέρδισε το στοίχημα στη νυχτερινή Αθήνα αλλά και το θαυμασμό του κόσμου στο Άνοδος Live Stage, η ίδια ετοιμάζεται για άλλο ένα καλοκαίρι να συναντήσει τους φίλους της σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας τις πιο μαγικές «Νύχτες Καλοκαιριού». Ο χρόνος μετρά αντίστροφα για τη στιγμή που η αγαπημένη ερμηνεύτρια θα ξεκινήσει την περιοδεία της και θα βρεθεί κοντά στο τεράστιο κοινό της που την ακολουθεί παντού, φανατικά.

Ελεωνόρα Ζουγανέλη | Νέο video clip για τα «Δεύτερα Κλειδιά»

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024