211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Δέσποινα Βανδή – Έλενα Παπαρίζου: Στιγμιότυπα από τη μεγάλη συναυλία τους

Δέσποινα Βανδή
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Οι δύο εκρηκτικές τραγουδίστριες σε μια μοναδική συνάντηση

Με μια μεγάλη συναυλία στο Θέατρο Βράχων άνοιξαν την καλοκαιρινή τους περιοδεία η Δέσποινα Βανδή με την Έλενα Παπαρίζου, το βράδυ της Τετάρτης, 28 Ιουνίου. Οι δύο εκρηκτικές τραγουδίστριας έδωσαν το εναρκτήριο λάκτισμα στην καλοκαιρινή τους συνεργασία με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο, ενώ το θέατρο κατακλύστηκε και πάλι από το κοινό τους.

Μια μοναδική βραδιά που αναμφίβολα έμεινε αξέχαστη σε όσους βρέθηκαν στο θέατρο και απόλαυσαν τις δύο ερμηνεύτριες που είχαν τρελά κέφια! Από τη συναυλία αυτή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι επώνυμες παρουσίες. Ανάμεσα στο κοινό βρέθηκε ο Ντέμης Νικολαϊδης, η Demy, που φέτος συνεργάστηκε με την Δέσποινα Βανδή για το Mama mia, η κολλητή φίλης της, Γωγώ Μαστροκώστα αλλά και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ένα μεγάλο καλοκαίρι αναμένεται για τις δύο τραγουδίστριες, που θα χαρίσουν στο κοινό τους την πιο ανεβαστική και μοναδική σειρά συναυλιών και θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον. Να τις δούμε άραγε τον επόμενο χειμώνα μαζί και σε κάποια πίστα; Σύντομα θα μάθουμε τα επόμενά τους βήματα. Προς το παρών, οι δυο τους δίνουν όλη τους την ενέργεια στις συναυλίες τους (δες εδώ το πρόγραμμα με τους σταθμούς της).

Δέσποινα Βανδή – Έλενα Παπαρίζου: Στιγμιότυπα από τη μεγάλη συναυλία τους

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024