211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αντώνης Ρέμος: Βρίσκεται στο νοσοκομείο – Τι συνέβη;

Αντώνης Ρέμος εμφανισεις κρατηση μπουζουκια τιμη φιαλης 2024
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Ο τραγουδιστής ακύρωσε τις επερχόμενες εμφανίσεις του 

Ο Αντώνης Ρέμος είχε μια αναπάντεχη εξέλιξη με την υγεία του και σήμερα βρέθηκε στο νοσοκομείο. Ο τραγουδιστής εισήχθη για να υποβληθεί σε επέμβαση στις αμυγδαλές του που ήρθε σε πέρας επιτυχώς. Ύστερα από το τέλος της, ο τραγουδιστής έκανε μια ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, όπου ενημέρωσε το κοινό του για την εξέλιξη αυτή αλλά και έκανε γνωστό πως οι επόμενες εμφανίσεις του θα ακυρωθούν.

Δες επίσης: Νατάσσα Μποφίλιου | Παντρεύτηκε κάτω από άκρα μυστικότητα

«Φιλαράκια μου καλησπέρα. Μόλις τελείωσε η επέμβαση αφαίρεσης αμυγδάλων και ως εκ τούτου δεν θα μπορέσουν να γίνουν οι προγραμματισμένες εμφανίσεις στην Ευρώπη με τους καλούς μου φίλους #raghebalama #mustafasandal #europeantour #tonsillectomy #healthaboveall», έγραψε στη λεζάντα.

Δες επίσης: Orama | Ολοκληρώνει τις εμφανίσεις του ο Νίκος Βέρτης

Αντώνης Ρέμος: Βρίσκεται στο νοσοκομείο

https://www.instagram.com/p/BoJNmWuho_c/?taken-by=aremovic

Κατά τα άλλα, όλα εξελίσσονται εξαιρετικά στη ζωή του τραγουδιστή. Πριν λίγες μέρες ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ, ενώ τον χειμώνα ετοιμάζεται για μια δυναμική συνεργασία, αφού θα ανέβει στην πίστα του Αθηνών Αρένα με την Δέσποινα Βανδή. Μια μοναδική μουσική συνάντηση που αναμφίβολα θα μαγνητίσει το ενδιαφέρον τον χειμώνα που μας έρχεται και θα κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024