211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

O Στέλιος Ρόκκος στην κορυφή του ελληνικού IFPI chart

Στέλιος Ρόκκος επιτυχίες
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Άλλη μια διάκριση για το Στέλιο Ρόκκο

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της καλλιτεχνικής του πορείας, ο Στέλιος Ρόκκος μας έχει χαρίσει τραγούδια διαχρονικά, που άντεξαν στο χρόνο και μας ταξιδεύουν μέχρι και σήμερα. Και με τον επερχόμενο δίσκο του αναμένεται να συνεχίσει αυτή την επιτυχημένη πορεία, αφού το τραγούδι- προπομπός του νέου του άλμπουμ, «Όλα Τα ‘Χω Δοκιμάσει», βρίσκεται ήδη στην κορυφή του ελληνικού IFPI chart.
Ύστερα από το κομμάτι «Ζω» και το «Δυο Κουβέντες Αντρικές» , ένα ντουέτο σε συνεργασία με το Βασίλη Καρρά, ο αγαπημένος καλλιτέχνης κυκλοφόρησε το τραγούδι αυτό, προκειμένου να μας δώσει μια μικρή γεύση από το νέο του δίσκο, που θα κυκλοφορήσει σε λίγο καιρό από την Platinum Records. Τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος και κυμαίνεται στο ύφος που έχουμε συνηθίσει και αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια, ενώ τους στίχους συνέθεσε η Ιωάννα Γκιούρα. Και ομολογουμένως, η ανταπόκριση του κοινού του ήταν η αναμενόμενη, αφού αμέσως βρέθηκε στο Νο1 του ελληνικού IFPI chart.
Ο Στέλιος Ρόκκος, πέρα από τη νέα δισκογραφική του δουλειά, θα έχει ένα χειμώνα άκρως δημιουργικό, αφού θα συμμετέχει σε ένα σχήμα- έκπληξη. Μαζί με τον Βασίλη Καρρά και τον Τάκη Ζαχαράτο θα εμφανίζονται στη σκηνή του «΄Εναστρον». Το σχήμα θα ολοκληρώνει μια εντυπωσιακή και επιτυχημένη στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού γυναίκεια παρουσία, η Αμαρυλλίς. Η επιτυχία νομίζουμε πως είναι προδιαγεγραμμένη.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024