211 770 75 70

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Αλέκος Ζαζόπουλος: Επιστρέφει με το νέο κομμάτι «Κι εγώ Σ’ αγαπώ»

Αλέκος Ζαζόπουλος νεο τραγουδι
ΠΟΙΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΠΟΥ

ΜΑΘΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΣΧΗΜΑΤΑ

Αλέκος Ζαζόπουλος 2014-2015

Με χρόνια πορείας τις νυχτερινές πίστες ο Αλέκος Ζαζόπουλος είναι πλέον ένα εγγυημένο χαρτί διασκέδασης και ο κόσμος το γνωρίζει πολύ καλά, αφού τον ακολουθεί φανατικά στις εμφανίσεις του. Και φυσικά, ο τραγουδιστής, από τη μεριά του, φροντίζει να τροφοδοτεί τον κόσμο αυτό με νέες επιτυχίες που ανεβάζουν τη διάθεση και κρατούν το κέφι πάντοτε ψηλά.

Τη φορά αυτή, ο λαϊκός διασκεδαστής επιστρέφει με το τραγούδι «Κι εγώ Σ’ αγαπώ», που είναι άκρως χορευτικό και αναμένεται να ξεσηκώσει και να προσφέρει στιγμές διασκέδασης άνευ προηγουμένου. Στίχους και μουσική υπογράφουν Γιάννης Μαλλίας και Κων/νος Γαλανός αντίστοιχα, ενώ την ενορχήστρωση έχει αναλάβει ο Γιάννης Γκιούρας. Η ανερχόμενη αυτή επιτυχία του τραγουδιστή είναι ήδη σχεδόν έτοιμη και αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

Μέχρι τότε, το νέο αυτό κομμάτι ακούγεται δυναμικά στις εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο τραγουδιστής κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις «Margarites Live», έχοντας στο πλευρό του μια από τις κορυφαίες λαϊκές φωνές, την Άντζελα Δημητρίου. Όπως είναι αναμενόμενο λοιπόν, τα δύο μεγάλα χαρτιά του ελληνικού τραγουδιού ενώνονται στην πίστα και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον εκρηκτικό και διασκεδαστικό.

Το σχήμα συμπληρώνουν η Εύα Μίλλη, η Ιωάννα Κουταλίδου, η Αγγελική Νιάρχου, η Κέλλυ Βασιλειάδου, ο Γιώργος Δούκας, ο Στέργιος Λυμπέρης, ο Πάνος Χατζής και ο Κωνσταντίνος Γλεντης, που δίνουν τη δική τους νεανική νότα στο πρόγραμμα.

Share:

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα νυχτερινά μαγαζία της Αθήνας

CLUBS ΑΘΗΝΑ 2024

Ενημερωθείτε για όλα τα διαθέσιμα Club της Αθήνας

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ 2024